Можуть «підшаманити» докази, - волонтер про резонансну справу

Можуть «підшаманити» докази, - волонтер про резонансну справу
Адвокат і волонтер Василь Нагорний, який захищає бійців 51-ї окремої механізованої бригади, підозрює, що військова прокуратура може «підшаманити» докази у справі Олександра Хваса.

Про це Нагорний написав у Facebook.

На думку волонтера, зі справою бійця 51-ї бригади Олександра Хваса відбувається «щось містичне».

«Вже вкотре завершення справи, яка слухається другий рік переноситься за клопотанням військового прокурора. Цього разу перерва до 13 березня 2017 року, тобто на місяць часу. Підстава – прокурор забув допитати свідка. Я не знаю, для чого прокуратурі потрібно виграти час, але є передчуття, що, можливо, будуть підшаманюватись докази, вчинятись підстави з новими свідками або буде спроба дискредитації, залякування тощо. Програвати вони не люблять і методи боротьби не підбирають», - зазначив Василь Нагорний.

«Оскільки, з добрих міркувань (краще приходьте), мені «закидають» інформацію для роздумів, хочу повідомити. Землю пільгово, разом з атовцями, я не отримував (та й загалом не отримував, як і члени моєї родини), наркотики – не вживаю (в принципі, як і алкоголь), в партіях, спілках – не перебуваю, і ними не фінансуюсь. За будь-якими поясненнями з приводу справ 51 бригади або моїх дій, можна звертатись до мене в будь-який час», - підкреслив адвокат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не містика і не дивина. Українські прокурори і досі не закон захищають, а виконують чиїсь накази, звісно, що не письмові. Якщо прокурор не може виконати наказ, тобто забезпечити обвинувачення підтримання судом обвинувачення, він, щоб не отримати на горіхи від начальства, починає затягувати процес. А в цей час набирає все, що під руку потрапить, і потім цей мотлох тягне до суду. Судді, які завжди віддають перевагу не закону, а прокуратурі, перетворюють суд на безкінечний процес. І це при тому, що кожне судове засідання має розпочинатись з дослідження представлених матеріалів та встановлення порідку їх дослідження. З цього приводу виноситься відповідна письмова ухвала. Пан адвокат мав би такі речі знати. І замість жалітись в інтернет – наїхати на суддів, а особливо на обвинувачення з приводу порушення ними КПК.
Відповісти
Останні новини
Можуть «підшаманити» докази, - волонтер про резонансну справу
09 лютий, 2017, 18:48