Депутат облради розкритикував лідерів волинської «Самопомочі»

Депутат облради розкритикував лідерів волинської «Самопомочі»
Депутат обласної ради Олексій Панасюк не підтримує лідера фракції «Самопоміч» Михайла Імберовського та голову обласного осередку Юлію Вусенко, тому не увійшов до фракції.

Про це він розповів у коментарі ВолиньPost.

За словами Панасюка, головою фракції мали обрати депутата Костянтина Зінкевича, проте ним став Михайло Імберовський. Також він розкритикував голову обласного осередку партії Юлію Вусенко за спілкування із нардепом Ігорем Гузем, якого сам Панасюк вже давно не підтримує.

Депутат вважає, що чутки про його відкликання поширюють цілеспрямовано, проте переконує, що за мандат не тримається і готовий до відкликання, якщо буде така ініціатива виборців із його округу. Мовляв, його хочуть «позбутися» через незгоду із політичним курсом Вусенко та Імберовського.

«У Володимирі на виборах в Зінкевича було 22%, у мене - 19%. В Нововолинську в Бориса Бабійчука - 16%. А Імберовський у себе на окрузі набрав 7%», - пояснює Панаснюк.

За його словами, «Самопоміч» на Волині змогла отримати такий результат саме за рахунок кандидатів із Нововолинська, Володимира та Іваничів.

Також він висловив претензії до формування списків перед місцевими виборами 2015-го. Мовляв, тоді «не пропустили» багатьох сильних кандидатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат облради розкритикував лідерів волинської «Самопомочі»
10 лютий, 2017, 11:18