На Волині за 150 тисяч освітили село

На Волині за 150 тисяч освітили село
У селі Топільне Рожищенського району освітили 5 вулиць.

Про це повідомляє Район.Рожище.

Загалом у селі освітили п’ять вулиць: Квітнева – не повністю, Центральна, Молодіжна, Ювілейна – не повністю, провулок Парковий.

«Весь проект коштував 151 тисяч гривень. На нього виділили кошти Рожищенська районна рада – 30 тисяч гривень, Топільненська сільська рада – 76 тисяч гривень, СВК імені Ватутіна – 10 тисяч гривень, жителі села Топільне – 10 тисяч гривень і Фонд Ігоря Палиці – 25 тисяч гривень», – зазначила керівник проекту Оксана Філіпчук.

У рамках реалізації проекту впровадили комплекс заходів відновлень ліній освітлення: реконструкцію та відновлення ліхтарної лінії, встановлення нових ліхтарів з енергозберігаючими лампочками і сучасного лічильника з функцією автоматичного вмикання та вимикання електроенергії.

Підрядником робіт був Вадим Павлючик. Оксана Філіпчук зауважила, що проект впроваджували два місяці. Але на цьому проектна діяльність в селі Топільне не зупиняється. Тепер Філіпчук пише проект від сільської ради у фонд регіонального розвитку, аби освітлення було по всіх вулицях села.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.