Розповіли, як боряться зі снігом у Нововолинську

Розповіли, як боряться зі снігом у Нововолинську
Про те, як прибираються вулиці міста Нововолинська від снігу та вирішуються інші проблеми, пов’язані з негодою, повідомив на прес-конференції заступник міського голови Володимир Рожелюк.

За його словами уся снігоочищувальна техніка працює на дорогах.Однак, не зовсім задовольняє ситуація з розчищенням території біля зупинок,- інформує прес-служба Нововолинської міської ради.

Є нарікання з цього приводу й від мешканців окремих вулиць. Основні, що відносяться до центральних, уже прибрані, тож зараз приступили до більш віддалених.

Заступник міського голови наголосив і на найбільших перепонах, з котрими доводиться боротися – це паркування автомобілів у непризначених для цього місцях, яких залишають недобросовісні власники на ніч.

Уже залучено до боротьби з порушниками поліцію, яка відслідковуватиме незаконні паркування й накладатиме штрафи, іншого виходу немає.

Як зазначив Володимир Рожелюк, міські служби, такі як теплопостачання й водопостачання - працюють у нормальному режимі, хоча через низьку температуру значно зросли витрати газу, а це позначиться на оплаті за комунальні послуги.

Також він повідомив, що зараз відновлено програму «Теплі кредити», тому через «Ощадбанк» можна знову нею скористатися усім, хто захоче утеплити своє житло й замінити на енергозберігаючі вікна та двері.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.