Під кінець дня луцький окружком «згадав», що на дільниці не вистачає бюлетенів

Під кінець дня луцький окружком «згадав», що на дільниці не вистачає бюлетенів
Голову однієї з виборчих дільниць у Луцьку в окружній виборчій комісії вмовляли прийняти 122 бюлетені і переписати протокол про кількість бюлетенів на дільниці.

Про це повідомив Юрій Королюк – довірена особа кандидата у народні депутати Петра Кравчука.

Зі слів Королюка, такий випадок мав місце на виборчій дільниці № 071074 в гуртожитку Східноєвропейського національного університету на проспекті Молоді 8а у Луцьку. У комісії головує депутат Луцької міської ради Юрій Вега (ВО «Свобода»)

Зі слів Королюка Юрій Вега отримав вказівку від ОВК прийняти 122 бюлетні для голосування в одномандатному виборчому окрузі (за мажоритарників) . «На голову ДВК тиснули у грубі формі, змушуючи прийняти бюлетні і переробити протокол. Мотивували це тим, що бюлетенів для голосування за партії – на 122 менше, ніж бюлетенів для голосування за кандидатів-мажоритарників. Така вказівка поступила голові ДВК тільки о пів на шосту вечора», повідомив Королюк.

Вега відмовився приймати бюлетні і міняти протокол. Адже, по-перше, це порушення законодавства, а по-друге, такі бюлетні могли б бути використані під час фальсифікаці на користь одного з кандидатів у народні депутати, - вважає Юрій Королюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під кінець дня луцький окружком «згадав», що на дільниці не вистачає бюлетенів
28 жовтень, 2012, 19:39