Ваврищук: Те, що атовці будуть робити з своєю землею - не справа Палиці

Ваврищук: Те, що атовці будуть робити з своєю землею - не справа Палиці
Керівник ГО «Волинська спілка ветеранів антитерористичної операції» Вадим Ваврищук каже, що атовці мають право самостійно вирішувати, що їм робити з землею, яку отримали як учасники бойових дій.

Про це він сказав у інтерв'ю ВолиньPost.

«В тій чи іншій формі ми з Ігорем Петровичем порозумілися. В мене є питання щодо інших його висловлювань. Ось, наприклад, ще одна фраза, яку він сказав в ефірі на телебаченні – навіщо атовцям роздали півтори тисячі гектарів землі, що вони будуть робити із такими площами?» - мовив Ваврищук.

«То це не справа голови облради. Як я вже казав – хочуть, хай в оренду здають тому ж «Волиньприродресурсу», хочуть - хай продають. Чи голова облради думає, що це не по-господарськи, бо ж там комунальники могли добувати бурштин?» - додав він.

«І друге – щодо того, що атовці в обласну раду прийшли захищати Василенка у військовій формі. «Військова форма – на фронті», - казав Палиця. Я спеціально шукав інформацію та навіть дзвонив у військкомат – немає закону, який би забороняв нам ходити у військовій формі. Єдина умова – форма має одностроєм бути від головного убору і до взуття, тобто не кітель і спортивні штани», - висловився Ваврищук.

«До речі, на той час в залі перебували 4 «кіборги», нагороджені бойовими орденами від президента. Я не думаю, що хтось має нам вказувати, коли й де вдягати нашу форму та нагороди. Ось моя відповідь на ці питання», - сказав атовець.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З ВАДИМОМ ВАВРИЩУКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому атовці йшли в раду захищати злодія, чому іх голова не сказав?!
Відповісти
Їдьте на Схід з Василенком і підтримуйте блокаду, а не гризетесь ту, як собаки.
Відповісти
Вірно Вадим!
Відповісти
куди не глянь -землі гАТОшника!
Відповісти
Звичайно, тільки Палиці достеменно відомо,щоб він зробив з цією землею.Як же так,що такий ласий шмат вислизнув з його рук...
Відповісти
Як сміє цей Палиця щось вякати проти хлопців,що кров проливали? Воно ж голосувало за харківські угоди,за Азарова,в унісон з ригами (звичайно,коли був на сесіях,бо прогулював нещадно),під час Майдану сидів і мовчав аж до 20 лютого 2014р. Тепер обклався охороною і думає керувати... Невже думає,що люди все забули. Не все в цьому світі вирішує бабло!
Відповісти
Палиця, якщо буде пхати свій нос в чужі справи, а тим паче АТОвців, швидко в ростові опиниться
Відповісти
Ви краще запитайте у Палиці що за попугаї ходять по місту Луцьк в американській військовій формі піксель з нашивками варта порядку.О це вже є не по уставному. Що за бандформування по іншому назвати їх не можна. Хто і що під цим криється. Клоуни тай все військо палиці-може хватить на передову їх
Відповісти