У нас дуже цікава війна, - волинський атовець

У нас дуже цікава війна, - волинський атовець
Керівник ГО «Волинська спілка ветеранів антитерористичної операції» Вадим Ваврищук каже, що підтримує блокаду торгівлі з окупованими територіями.

Про це він сказав у інтерв'ю ВолиньPost.

«Зараз на Сході Богдан Пташник зі своїми хлопцями, міняти його мають мої люди. Я підтримую блокаду. У нас дуже цікава війна: ми і нібито воюємо, і продаємо на той бік електрику і все інше. Не можна дозволяти півтонів – тут або війна, або мир», - відповів атовець на запитання щодо блокади.


ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З БОГДАНОМ ПТАШНИКОМ


«Постачання має бути припинене. Туди везуть усе. От буквально все, що ви бачите навколо себе: це і ліс, і цемент, і інші будматеріали. А вони потім із цього лісу роблять перекриття в бліндажах, а із цього цементу виливають бетонні блоки, щоб не пройшли наші танки. От така в нас війна», - мовив Ваврищук.

«Блокадників розганяли, наскільки я бачив. Хто може дати наказ генералу поліції? Це може бути, наприклад, міністр МВС, тут до ворожки не йди. Вважаю, так. Насправді там крутяться просто шалені гроші, за пропуск вантажівок викладають сотні тисяч гривень. Навіть не маю уявлення, скільки коштує пропустити один ешелон. То уявіть, який заробіток мають ті, хто займається цією торгівлею. Тому так, я обома руками за блокаду», - зауважив він.

«А взагалі, з такими розкладами, я і мої побратими можемо стати злочинцями. Адже згідно із законом армія не має права брати участь в АТО. Мабуть, у жодній країні світу ще не було АТО із залученням такої кількості танків та артилерії і систем залпового вогню протягом трьох років, ще ніхто так не «антитероризувався», - вважає атовець.


ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З ВАДИМОМ ВАВРИЩУКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Припинити торгівлю можна, а те, що там люди будуть з голоду вмирати не подумав?чи вони не люди? Не громадяни Украіни?
Відповісти
Титур самая главная часть интервью вы похоже и пропустил. Та часть где упоминается о бешеных откатах за фуры и вагоны. Титур в зону не пускают не вагоны с благотворительностю это чистой воды бизнес и повертел мне уже немало людей умерло от голода холода и супер дорогих лекарств... И оплата за уголь (интересно как она проходит на оккупированную территорию) пойдет не на оплату труда ... Чем меньше дохода тем возможно быстрее ситуация будет решениа.
Відповісти