Капранови у Луцьку презентують роман про долю українців у Другій світовій

Капранови у Луцьку презентують роман про долю українців у Другій світовій
У Луцьку 17 лютого брати Капранови презентують новий роман «Забудь-річка», у якому автори розповідають про містичне сплетення долі трьох бійців у часи Другої світової війни.

Під час презентації можна буде поспілкуватися, отримати автограф авторів роману «Забудь-річка», придбати їхні книги, повідомляє департамент культури Луцькради.

Брати Капранови про новий роман кажуть: «Троє молодих людей завдяки гримасі долі потрапляють на війну під одним іменем – Степан Шагута. Комсомолець воює у дивізії «Галичина», син офіцера УНР – у Червоній армії, а польський жовнір – в УПА. За багато років по тому випадково зустрічаються двоє їхніх нащадків і між ними спалахує кохання. Герої ведуть родинне історичне розслідування трьох доль, які переплуталися і стали фактично однією потрійною долею – долею українця на Другій світовій війні. Назва роману походить від старого язичницького символу – Забудь-річки, що розділяє світ живих та світ мертвих. Саме така Забудь-річка протікає між поколіннями в кожній українській родині».

Захід відбувається 17 лютого о 14 год. у центральній бібліотеці для дітей (пр.-т Грушевського,1) та о 16 год. у бібліотеці-філії №10 (Київський майдан,13) зустріч організовують у рамках програми Луцької міської централізованої бібліотечної системи «Літературне відкриття». Вхід вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.