Лучанки про Португалію: Для вегетаріанців там філіал раю

Лучанки про Португалію: Для вегетаріанців там філіал раю
Героїні сьогоднішнього випуску – Юлія та Олена Сідімянцеві нещодавно повернулися з мандрів Португалією.

Вони розповіли про свій гастрономічний тур Європою і не тільки, враження від справжньої бельгійської вафлі, захоплюючий автостоп та секрет: як розкошувати у орендованому будинку всього за 9€.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ РУБРИКИ В FACEBOOK


Публікуємо уривок статті про мандри в Португалію:

Із української зими в сонячну Португалію. Приємна, м'яка, сонячна зима – вразила нас в Португалії. Ми прилетіли в теплий клімат й наситились стиглими овочами, фруктами та зеленню. Ми вважаємо, що корисно поїхати в такі країни, підзарядитись вітаміном D.

Цікавий будинок. На кордонні Іспанії є будиночок біля моря, який прорубаний просто в камінні. Здалеку він виглядає, як суцільне каміння, підходиш ближче − вимальовуються надзвичайні пейзажі. В ньому живє літнє подружжя португальців, які здають його туристам. Ми винайняли півбудинку за 50€ - одна ніч, це найдорожче помешкання, але воно було того варте. Скоро він перетвориться в меморіальний музей, якогось португальського хіпі. Нам пощастило ще кайфонути і насолодитись фантастичним морем з цього мальовничого будиночку.

Для вегетаріанців там філіал раю (!). В португальських супермаркетах є вегетаріанський відділ, в якому різноманіття рисового, соєвого молока – вражає. В такі моменти замислюєшся наскільки важко вегену в Україні.

Дивна рослина. Там ми знайшли рослину, схожу трохи на українську капусту. Вона росте на городах, в садах і при дорозі. Нижнє листя обрізають і варять з нього супи. Спочатку ми не знали, що з ним робити! Їли з олією, жарили, а лише потім виклали фото у Фейсбук, де наші друзі поінформували: з цього вариться суп.

ЧИТАТИ ВСЮ СТАТТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вафля не справжня?
Відповісти
Видно добре кайфонули. Видно досі під кайфом.Це ж треба таку фігню написати
Відповісти
Останні новини
Лучанки про Португалію: Для вегетаріанців там філіал раю
13 лютий, 2017, 21:16