На Волині пожежа виникла через сажу в комині

На Волині пожежа виникла через сажу в комині
Упродовж вихідних на Волині рятувальники приборкали вісім пожеж. На щастя, минулося без постраждалих.

Про це повідомили у прес-службі управління ДСНС у Волинській області.

На Волині цими вихідними сталося 8 пожеж. Зокрема у Любомлі в цегляному 2-поверховому житловому будинку зайнялася ванна в одній з квартир. Пожежники загасили вогонь. Полум’я знищило вагонку та пошкодило комин. Ймовірна причина займання – горіння сажі в комині будинку.

А в селі Залюття Старовижівського району спалахнула цегляна господарська споруда, в якій перебував легковий автомобіль. За викликом прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №16 та місцевої пожежної команди села Дубечне, які погасили пожежу. Вогнем знищено 50% даху споруди, речі домашнього вжитку, знищено салон автомобіля, передні колеса та моторний відсік. Причина пожежі встановлюється.

Також на Волині горіли господарські споруди у Ковелі та Устилузі.

А в селах Велика Глуша Любешівського району, Буяни Луцького району та Осерби Турійського району пожежі виникли у дерев’яних житлових будинках. Причинами займань стали несправність пічного опалення та коротке замикання електропроводки.

У Ківерцях сталося загорання господарського сіна. Погасили вогонь працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 6. Внаслідок пожежі знищено 1 тонну сіна. Рятувальники припускають, що пожежа виникла через необережне поводження з вогнем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.