На Волині спіймали банду, яка крала акумулятори з машин

На Волині спіймали банду, яка крала акумулятори з машин
У Ковельському районі троє зловмисників обікрали ферму. Мешканці Турійського району поцупили дві акумуляторні батареї вартістю 10 тисяч гривень.

Про це повідомили у СК ГУНП у Волинській області.

«До Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від 52-річного місцевого жителя про те, що поблизу охоронюваної території ферми він виявив підозрілих осіб на автомобілі. На місце події негайно прибули працівники поліції та з’ясували, що троє мешканців Турійського району 28, 22 та 19-ти років пробрались на територію ферми сільськогосподарського товариства в селі Бахів. Зловмисники викрали дві акумуляторні батареї «Веста» з автомобіля КамАЗ, залишили їх у сховку, та приїхали викрасти інші акумуляторні батареї із автомобіля МAN. Але на заваді стали працівники поліції», – повідомив керівник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Оперативники встановили місце схову викрадених батарей та вилучили їх. Обсяг заподіяних збитків становить 10 тисяч гривень.

Один із зловмисників притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за скоєння крадіжки, незаконне поводження зі зброєю та за погрозу працівнику правоохоронного органу.

Усіх зловмисників слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили їх до ізолятора тимчасового тримання. Автомобіль, на якому пересувались крадії, також затримано.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора тих дібілів садити , а ще краще розстріляти на місті. Бо зі своєю травою не тільки крадуть , а ще й вбивати будуть.
Відповісти
Останні новини
На Волині спіймали банду, яка крала акумулятори з машин
13 лютий, 2017, 13:26