«Я+Ти»: у Луцьку в романтичній атмосфері святкували День закоханих

«Я+Ти»: у Луцьку в романтичній атмосфері святкували День закоханих
У Луцьку у кафе «ІдемЗайдем» за сприяння фонду депутата міськради Петра Нестерука для 6 пар організували романтичний вечір із частуванням, конкурсами та приємними сюрпризами.

Зустріч у форматі «Я+Ти» відбулася 10 лютого.

Напередодні святкування Дня святого Валентина для родин організували теплий вечір у романтичній атмосфері. За сприяння фонду депутата Петра Нестерука «ДІЗАР» у затишному кафе організували благодійну зустріч для 6 родин учасників АТО або ж тих, хто виховує діток з особливими потребами.

«З’явилася гарна можливість підтримати і людей молодих, і тих, хто вже довго перебуває в сімейному статусі», - розповіла керівник благодійного фонду Петра Нестерука «ДІЗАР» Юлія Міндюк. За її словами, пари, які отримали пропозицію, зраділи такій інінціативі.

Тож для однієї із пар підготували сертифікат на відпочинок у готелі, який закохані мають змогу використати протягом півроку.

Заклад прикрасили тематичним червоним світлом, а також великою кількістю червоних паперових сердець та свічок. Тож під заспокійливе потріскування каміна родини мали можливістю скуштувати смачних страв та поспілкуватися між собою.

Родина Надії та Олександра Бенещуків теж завітала на вечір. Чоловік півтора року відслужив у зоні антитерористичної операції. У подружжя двоє дорослих синів, тож теплі романтичні вечори сім’я влаштовує не часто – кажуть, що така ініціатива має належати дітям.

«Недавно мій молодший син освідчився своїй дівчині при таких самих свічечках», - усміхається Надія.

Олександра призвали служити весною 2015 року. Спочатку чоловік пройшов навчання, а згодом його відправили на передову. Тож 15 місяців він прослужив у війську, а тепер повернувся додому.

«Його війна не зіпсувала. Думаю, що він був упевнений в мені і знав, що якщо щось станеться, я дам раду сім’ї. Я йому казала – не переймайся», - пригадала Надія.

Відтак, після короткого знайомства між собою ведучий вечора взявся розважати гостей – спочатку чоловіки змагалися у вмінні робити дружинам компліменти, а потім їх половинки згадували, як ласкаво називають їх обранці. За результатами «хвалінь» дві пари отримали «райську насолоду» у вигляді солодощів.

Згодом родини пригадували, як зустріли свої пари. Тут можна було почути ледь не кінематографічні історії – хтось познайомився, приміряючи спідницю у магазині, хтось разом навчався в школі, а потім зустрічав хлопця з армії, а комусь налагодити стосунки сприяла смажена картопля чи похмура погода.

На завершення вечора пари під гітару виконали оди для своїх половинок, а згодом між парами розіграли сертифікат. Тож змогу поїхати у апартаменти - люкс у «НестерHouse»» на озері Світязь отримала родина Яремієвих. Вони зізнаються – стають щасливчиками вже не вперше, тож дуже радіють такому успіху.

Зрештою, наприкінці родини задоволено посміхалися та позували для фото, тож вечір відбувся у невимушеній та приємній атмосфері. Окрім того, усі учасники отримали подарунки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на фото хіба не 6 пар?
Відповісти
Останні новини
«Я+Ти»: у Луцьку в романтичній атмосфері святкували День закоханих
13 лютий, 2017, 15:02