На Рівненщині в кафе військовий кинув гранату: постраждало 6 людей

На Рівненщині в кафе військовий кинув гранату: постраждало 6 людей
На Рівненщині у приміщенні розважального закладу вибухнула граната.

Інцидент трапився у селища Квасилів Рівненського району учора, 12 лютого. Шестеро відвідувачів отримали поранення різного ступеня, - інформує ГУНП у Рівненській області.

Про подію до поліцію повідомив власник кафе, 48-річний місцевий мешканець. Із його слів, силою вибуху було розбите скло вітрини та постраждали відпочиваючі.

Поліцейські з’ясували, що троє чоловіків того вечора відпочивали за чаркою. Невдовзі 32-річний мешканець Квасилова, військовослужбовець, який наразі перебуває у короткостроковій відпустці, дістав з кишені куртки предмет, зовні схожий на гранату, та почав демонструвати його усім присутнім. Поки чоловік крутив її в руках, із власної необережності витягнув чеку, тож одразу кинув її під стіл. За лічені секунди пролунав вибух, унаслідок якого шістьох осіб, троє з яких перебували за сусіднім столиком, доставили до лікарні.

18-ти, 34-ох та 32-річні чоловіки та 32-річна жінка, жителі селища Квасилів отримали осколкові поранення різних частин тіла і після надання медичної допомоги були відпущені додому.

Також поранення обох нижніх кінцівок, лівої кисті та грудної клітки отримав і 28-річний місцевий мешканець, який теж має відношення до військової служби. У самого же власника боєприпасу діагностували осколкові поранення обличчя, осколкові поранення та рвані рани обох нижніх кінцівок.

Спеціалісти-вибухотехніки під час огляду місця події встановили, що вибуховим предметом виявилась граната РГД-5, уламки якої поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Крім того під час огляду місця події поліцейські виявили у рюкзаку, що належить одному із військовослужбовців, освітлювальні патрони промислового виробництва

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
елементарне пияцтво, реалія сьогодення. Повний гейропс у хвайній Юкрайні.
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині в кафе військовий кинув гранату: постраждало 6 людей
13 лютий, 2017, 15:37