Наталія Бунда розповіла, хто її запросив на роботу у львівську мерію

Наталія Бунда розповіла, хто її запросив на роботу у львівську мерію
Департамент розвитку Львівської міської ради очолила 29-річна Наталія Бунда, яка досі працювала керівником управління туризму і промоції Луцької міської ради.

Вона розповіла в інтерв’ю газети «Високий замок», чому перейшла працювати до Львова та які «реформи» планує втілювати.

Так, за словами Наталії Бунди, на посаду директора департаменту розвитку Львівської міськради її запросив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

«З ним знайома кілька років. На посаду директора департаменту розвитку прийшла «за переводом» з Луцької міської ради. До складу департаменту розвитку Львівської міськради входять три управління - культури, туризму, інформаційних технологій. А також три комунальні підприємства - Центр розвитку туризму, Центр інформаційних технологій, Агенція підготовки подій», - зазначила чиновниця.

Наталія Бунда також поділилася планами роботи у львівській мерії.
«Планую реалізувати міжнародний туристично-культурний проект «Шляхами Гедиміновичів» (династія Гедиміновичів об’єднує литовських князів та польських королів, нащадків князя Гедиміна, за правління якого більша частина білоруських і українських земель увійшла до складу Великого князівства Литовського. – Авт.). Маршрут пролягатиме через Львів», – зауважила вона.

Бунда додала, що амбітна мета – сертифікувати цей маршрут як культурний шлях Ради Європи. У Європі є 32 подібні культурні шляхи.

«Шлях Гедиміновичів» стане іміджевим маршрутом. Важко сказати, скільки саме туристів цей маршрут притягне до Львова. Але варто очікувати більше гостей з Білорусі, Литви, Польщі. Династичні шляхи Гедиміновичів також поширюються на Чехію та Німеччину», - резюмувала начальник Департаменту розвитку Львівської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Наталія Бунда розповіла, хто її запросив на роботу у львівську мерію
13 лютий, 2017, 23:36