Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя

Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя
Волонтери та благодійники здійснили мрію сина волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти проекту? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.


"Сьогодні (13 лютого, - ред.) свій перший ювілей відмічає Олег Світлицький. Він щиро мріяв на День Народження отримати велосипед від тата Олександра, котрий на жаль не зміг виконати свою обіцянку бо помер, не дочекавшись пересадки серця. Більш детально про сімейну драму Світлицьких ви можете прочитати тут", - пише один з координаторів проекту Руслан Теліпський.

"Нам прийшлось чекати на іменинника на автовокзалі, вітаючи Олега і інших волинських діток і мам Небесного Легіону Волині, що повернулись з відпочинку в Карпатах (за що велика подяка невтомній Светлана Бахвалова та Народний тил за постійну співпрацю з МдС)".

"А далі з корабля на бал: ми забрали Світлицьких, щоби Олег зміг власноруч вибрати велосипед, котрий припаде йому до душі! Всім відомо, що велосипеди - речі не з дешевих і у зв'язку зі скромними фінансовими можливостями МдС на жаль не може купувати дорогі подарунки. Тому ми вирішили знайти Б/В, але якісний велосипед з Німеччини на ті кошти, що переслали для Олежика благодійники з-за кордону".

"Благо нам вистачило, адже підприємець, що займається доставкою роверів з Європи віддав для дитини Небесного Легіону повністю по собівартості! Сердечно дякуємо за фінансову допомогу для реалізації дитячої мрії українській діаспорі з УПЦ КП у Відні, Микола Лесюк з дружиною Валерією, а також Ірині з Німеччини!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.