Голова «Свободи» у Володимирі призупинив членство в партії

Голова «Свободи» у Володимирі призупинив членство в партії
Голова Володимир-Волинського осередку «Свободи» та лідер фракції цієї партії у міськраді Сергій Коба призупинив членство у політичній силі.

Про це повідомляє Буг.

Коба у Володимир-Волинській міськраді очолював фракцію «Свободи». Тож 14 лютого він надіслав звіт роботи фракції за рік

Звіт Сергій Коба підсумував заявою, що складає повноваження очільника міського осередку «Свободи» та тимчасово призупиняє членство в партії. Це рішення він пояснив тим, що не погоджується із наказами обласного осередку «Свободи».

«Також хочу повідомити, що я прийняв для себе нелегке, але принципове рішення про складання повноважень керівника Володимир-Волинської міської організації політичної партії ВО «Свобода» та однойменної фракції у Володимир-Волинській міській раді, а також призупинення членства у партії за власним бажанням. Вважаю, що накази, які доводяться мені протягом останнього року вищим керівництвом області, а також методи їх донесення, шкодять нашій організації і ведуть її в неправильному напрямку. В той же час хочу подякувати всім членам організації за підтримку та роботу, яку ми разом проводили протягом восьми попередніх років», – йдеться в заяві Сергія Коби.

Коба був членом «Свободи» 8 років. Після місцевих виборів в жовтні 2015 року очолив постійну депутатську бюджетну комісію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вчинив дуже правільно.
Відповісти
Останні новини
Голова «Свободи» у Володимирі призупинив членство в партії
14 лютий, 2017, 13:08