УДАР і «Батьківщина» вже думають про імпічмент Януковичу

УДАР і «Батьківщина» вже думають про імпічмент Януковичу
Партія УДАР та ВО "Батьківщина" зацікавлені в імпічменті президента.

«УДАР» має намір порушити це питання після ухвалення відповідного закону, заявив глава виборчого штабу партії Віталій Ковальчук, - повідомляє Українська правда з посилання на Інтерфакс-Україна.

«Ми готові, і будемо самі ініціювати прийняття закону про імпічмент президенту і після - ставити питання про початок процедури імпічменту президенту України Віктору Януковичу», - сказав він.

При цьому він заявив, що партія «УДАР» готова найближчим часом колегам по опозиції запропонувати план спільних дій у Верховній Раді.

У свою чергу, керівник центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції Олександр Турчинов вважає, що слід говорити також про дострокові президентські вибори.

«Сьогодні несвоєчасним є питання про президентської кампанії 2015 року, актуальним є питання про дострокові президентські вибори», - сказав він, відповідаючи на питання про те, як бачать в об'єднаній опозиції свою участь у майбутніх виборах глави держави.

Турчинов підкреслив, що український народ на парламентських виборах висловив своє ставлення до нинішнього президента
У той же час, глава ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк нагадав, що в передвиборній програмі і підписати коаліційну угоду з ВО «Свобода» є пункт про ухвалення закону про імпічмент президента.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як це буде? Треба прийняти закон про імпічмент, якого немає. При прийняті його повинен підписати чинний президент. Чи підпише Янукович собі зашморг на шиї? А ще треба 301 голос, а Кличкові люди перші стануть тушками. Є хороші слова російського класика: "Мечты-мечты, где ваша сладость? Мечты развеялись, осталась гадость". Яценюк про це не знає, а Кличко - спортсмен - знає лише, з якого боку бити морду.
Відповісти
Останні новини
УДАР і «Батьківщина» вже думають про імпічмент Януковичу
29 жовтень, 2012, 01:26