«Йдіть працюйте далі, поки не заробите», - заявив міністр про пенсії

 «Йдіть працюйте далі, поки не заробите», - заявив міністр про пенсії
В уряді заявили, що обрали шлях збільшення кількості платників соцвнесків замість зменшення кількості пенсіонерів через підняття пенсійного віку.

Про це, а також про інші аспекти проведення пенсійної реформи розповів Міністр соціальної політики Андрій Рева, - пише Урядовий портал.

Міністр зазначив, що в контексті переговорів з МВФ були проведені розрахунки, які свідчать про те, що підвищення пенсійного віку для громадян не вирішує головного питання – дефіциту Пенсійного фонду.

«Не потрібно зменшувати кількість пенсіонерів, необхідно збільшувати кількість платників, – і ми маємо таку можливість за рахунок величезного сектору тіньової економіки», - заявив Андрій Рева.

За його словами, сьогодні в Україні склалася ситуація, за якої і ті, хто працював 35 років, сплачуючи соцвнесок, і ті, хто не працював або працював нелегально, нічого не сплачуючи, – отримують однакові за розміром пенсії.

«Тому ми кажемо: якщо у вас є 30-35 років стажу – ви отримуватимете пенсію, і навіть більшу за рахунок спеціального коефіцієнту, але якщо ви не працювали, нічого не сплачували – йдіть працюйте далі, поки не заробите», - наголосив Міністр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як бути людям з села які все життя з городу і хазяйства годуються?
Відповісти
Накритися біленьким простирадлом, вдягнути білі тапочки, і повзти в бік кладовища - #цеєвропа!
Відповісти
Яке підвищення. Зараз роботодавець не хоче брати на роботу тих , кому 50. А вонихочуть , щоб тримали на роботі тих кому 60 і більше.
Відповісти
Отце правильно.Я пропрацювала 45 років, а у мене пенсія 1300 така ж сама,як у сусідку,яка працювала 5 років.Зарад дам відповідь хм, а хай їздить в місто і працює,як я.45років виїздила до Луцька з села 30 км.Ви з хазяйства годуєтесь,спите до скільки хочете,працюєте дома,ніхто вас в спину не гонить,вчитися непотрібно,інтелекту нуль і відповідльності також.І пенсію хочете за що? Ви не сплатили ні копійки до пенсіного фонду,хто за вас буде платити.Хто? Ми прац.ємо,щоб ви одержували пенсію. Ні.Це потрібно закрити советську солідарність.Пропала мотивація до праці у людей при такій жорстокій несправедливості.Продаєте кабани по 50 штук,корови,гуси,кури,платіть до пенсійного фонду.У вас дохід в селах в три рази більший ніж ми міські одержуємо зарплати і платимо податки.Прдав бика ідти заплати податок і в пенсійний фонд.Пора давно переписати все в селах і хай платять податки,як ми з зарплати по 2 тисячі з 5 тисяч нарахованого
Відповісти
Зараз на роботу не хочуть брати тих, кому 50. Хто буде тримати тих , кому 60 і більше?
Відповісти
1. Відкриваєте підприємця з роздрібної торгівлі на ринках, платите 700 грн єдиного соцвнеску щомісяця (Ви ж не платите податки за торгівлю своїми овочами, фруктами, ягодами та молочними продуктами на ринках).
2. Не лукавте! Якщо все життя з городу і хазяйства годувались, то навіщо Вам пенсія велика?! Получите мінімальну (відповідну до стажу) і будете продовжувати годуватися з хазяйства та городу!
Відповісти
От козел. На роботу беруть тільки до 35 років. Всі хочуть молодих з презентабельною зовнішністю.Деж допрацьовувати до пенсії?
Відповісти
шо ж ви жрати будете коли всі селяни будуть в місто їздити працювати????? Мівіну??
Відповісти
Останні новини
«Йдіть працюйте далі, поки не заробите», - заявив міністр про пенсії
14 лютий, 2017, 14:22