День закоханих у ПриватБанку на Волині*

День закоханих у ПриватБанку на Волині*
14 лютого у Валентинів день у ПриватБанку на Волині жартують і радіють, бо у великій банківській родині щороку більшає щасливих сімей.

ПриватБанк - інноваційний, в ньому близько 80% колективу - молодь. В одному з підрозділів - Кол-центрі в Луцьку, який цілодобово консультує клієнтів за номером 3700 - наймолодші працівники.

Більше сотні працівників у Кол-центрі оперативно та цілодобово безплатно відповідають на всі запитання клієнтів, розповідають їм у телефонному режимі про банківські продукти та послуги. Шеверда Дмитро працює в Кол-центрі вже декілька років.

“Моя дружина навчалася на факультеті економіки та бізнесу. Проходили практику з одногрупниками в ПриватБанку так і прийняли рішення тут залишитись працювати. А познайомився з нею під час практики. Разом працювали в Кол-центрі, бачилися часто та вирішили одружитися... Я досі працюю в Кол-центрі, а дружина Оксана - у відділенні спеціалістом із обслуговування клієнтів. Виховуємо донечку Діану”, - розповідає оператор Дмитро Шеверда.


Ще одне подружжя працює в ПриватБанку. 11 років разом Ольга та Юрій. Чоловік у банку більше 10 років. Зараз працює водієм-інкасатором-охоронцем. Дружина Ольга взяла приклад з коханого і вирішила спробувати свої сили у фінансовій установі - після декретної відпустки взяла участь у конкурсному відборі до ПриватБанку та одержала хороші результати. Вже півтора року Ольга Максимчук працює оператором у Кол-центрі.

“Робота цікава, бо багато спілкуємося з людьми, але нелегка. Вже маю досвід, тому оперативно надаю консультації всім клієнтам про банківські послуги. Буває з чоловіком разом йдемо на роботу, коли графік йому дозволяє, часто мене забирає з роботи. Так ПриватБанк став нашою другою родиною. Одного разу довелося обом працювати в суботу і не було з ким залишити чотирирічного сина Богдана. То йому пощастило побувати і в мами на роботі, і в тата: в нашій кімнаті релаксу грався в Кол-центрі, де є дартс і теніс, потім сина глядів трохи чоловік. А тепер, коли їдемо біля нашого управління, то син каже:”Мамо, дивись, он твій банк!” То чоловік йому пояснює, що ПриватБанк - працює для всіх людей, - розповідає оператор Кол-центру Ольга Максимчук.


Родина Семенових особлива в Кол-центрі, бо коханню не завада великі відстані. ПриватБанк поєднав долі Дмитра з Дніпра та Сюзанни з Луцька.

”Один раз з рідного Дніпра поїхав у найдовше в житті відрядження до Луцька та закохався тут. Рівно через місяць переїхав і створив сім'ю. В КонтактЦентрі знайшов дружину. Обоє працювали супервізорами: я в Дніпрі, а Сюзанна - на Волині. Тепер кохана няньчить донечку Єву - майбутню відому банкіршу! Отак робота нас познайомила, а точніше, чат, разом обрали ім’я дитині і разом нам добре. У Дніпрі мав більше можливостей для великого кар’єрного росту, бо місто - мільйонник, але кохання - велика сила. Імпонує, що робота тут командна, продумана добре та чітко налагоджена. Все спокійно та виважено,“ - розповідає оператор Дмитро Семенов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
День закоханих у ПриватБанку на Волині*
14 лютий, 2017, 15:18