Закоханих до Луцького зоопарку пускали за півціни

Закоханих до Луцького зоопарку пускали за півціни
У Луцькому зоопарку – подарунки для закоханих із нагоди Дня святого Валентина. Пари, які продемонстрували справжні почуття, наприклад поцілунок, заходили на територію звіринця лише за одним квитком.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

Із нагоди Дня святого Валентина у Луцькому зоопарку –акція. Цього дня закохані пари, які зуміли довести свої почуття, відвідували звіринець, придбавши один квиток на двох. Крім того, всім гостям на ім’я Валентин або Валентина — вхід безплатний, однак із документом, що посвідчує особу.

Лучани Іванна і Роман разом уже три роки. Поява на світ маленької донечки Вікторії зробила шлюб ще міцнішим. У День всіх закоханих молода сім’я вирішила відвідати Луцький зоопарк.

«Ми дізналися, що в Луцькому зоопарку відбувається акція: за поцілунок дають один квиток на двох. Ми прийшли з дитиною, поцілувалися біля каси і нам дали квиток», – розповідає Іванна.

Роман погоджується зі своєю дружиною. «Дуже добра акція, частіше б такі влаштовували! Але випадає один раз на рік. Хай би й на інші свята так робили. Будемо дуже раді сюди приходити», - каже він.

Для відвідувачів зоопарку до березня діятиме «валентинкова» фотозона. Ці декорації розміщені у лев’ячому містечку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.