Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя

Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя
Волонтери та благодійники здійснили мрію сина волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти проекту? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.


"Вчора (14 лютого, - ред.) свої 8 рочків відмічала Сашуня. Донька загиблого під Волновохою майора Леоніда Полінкневича щиро мріяла на День Народження отримати інтерактивного іграшкового песика ЧіЧі Лав. Більш детально про сімейну драму сім’ї Полінкевич ви можете прочитати тут", - пише один з координаторів проекту Руслан Теліпський.

"У зв’язку з великою завантаженістю по різним волонтерським напрямкам ми вчора сконтактувалися з мамою лише о 19:30 і сказали, що вже вирушаємо до дитини у Володимир-Волинський, щоби привітати малечу – тому нехай Олександра нас дочекається. Радощів у слухавці не було меж. Чомусь Ірина подумала, що ми якимось чином забули за них".

"Хоча якби нам не було складно – МдС знаходить можливості, ресурси і добрих людей на своїй волонтерській дорозі для реалізації дитячих мрій і бажань волинських іменинників Небесного Легіону! Ось і цього разу ми виражаємо вдячність українській діаспорі США, яка посприяла фінансами".

"А дістатись до Олександри і вручити від щирого серця такий бажаний подаруночок нам вдалось майже у 22:00. Варто зазначити, що всі безмежно тішились, коли песик виконував різні голосові команди і слухняно сидів, зрідка підгавкуючи у своїй модній рожевій сумочці, яку ні на мить не випускала зі своїх тендітних рученят донька майора Полінккевича… За сприяння у транспорті по Володимиру виражаємо щиру вдячність Олегу Біді!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя
15 лютий, 2017, 08:45