Волинські волонтери відвезли авто на передову

Волинські волонтери відвезли авто на передову
Авто, яке попередньо освятив митрополит Луцький і Волинський Михаїл на території кафедрального собору Святої Трійці, відвезли на передову.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Учасники ГО «Військові капелани Волині» вкотре відвідали зону АТО з гуманітарною допомогою. Цього разу, зокрема, на Схід їздив настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона селища Люблинець Ковельського районного деканату протоієрей Матвій Олійник.

Військові священики доставили належно обладнаний медичний автомобіль для потреб медичної роти 14-ї ОМБр, який напередодні освятив митрополит Луцький і Волинський Михаїл на території кафедрального собору Святої Трійці.

Окрім того, капелани відвідали бійців, яким вручили пакунки зі смакотою. Також передали солодкі гостинці дітям-сиротам. Для вихованців дитячих будинків Ковельська районна бібліотека зібрала книги.

За словами Матвія Олійника, дуже багато жителів Люблинця долучилося до цієї поїздки. Зокрема, це благодійник Іван Буряк, який придбав згаданий автомобіль, та Ігор Рубель, який купив зарядно-пусковий пристрій для бійців. Також допомогли працівники привокзального ринку в Ковелі та чимало інших небайдужих людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тим самим і повернеться! Воюйте.
Відповісти