Голова дільниці в Луцьку не давав копій протоколів спостерігачам

Голова дільниці в Луцьку не давав копій протоколів спостерігачам
Голова ДВК № 071070 (Луцький геріатричний пансіонат) не видавала копії протоколів присутнім спостерігачам, чим порушила закон.

Через це в окружній виборчій комісії міста Луцька було прийнято рішення повернути голову цієї ДВК назад на дільницю, щоб вона видала копії протоколів усім спостерігачам і склала акти про їх видачу, повідомили в ОПОРІ.

До того ж делегація комісії з протоколами прибула у складі 3 осіб: голови, заступника та члена комісії. Хоч згідно із законом їх мало би бути четверо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно: "герентологічний пансіонат".
Відповісти
я працювала у день виборів на цій дільниці,на мою думку "не видавала протоколів" це голосна заява і використовується тоді, коли одні просять і їм відмовляють, а цього порушення у нас не виявили!!! А на рахунок того, що приїхали в ОВК у складі 3 членів комісії, то про к-сть місць у таксі має турбуватись влада, чому ж не доплюсовуєте міліціонера і не враховуєте, що таксі має 5 місць, з яких 1 - місце водія, а інше- міліції??? Взагалі, на мою думку, комісія спрацювала добре, і саме головне що наші протоколи прийняли зразу, а те, що в інеті про нас 1 речення, і різні джерела їх копіюють, та нехай!!! Ми ж здали протоколи майже перші, чим і привернули до себе увагу!!! Ми гарно попрацювали, і з гордістю скажу, що ні про яку фальсифікацію і мови не може йти - це ж головне!!! І дякую усій нашій комісії, ми команда!!!
Відповісти
Абсолютно погоджуюся з Тетяною, теж працювала на цій дільниці. Протоколи видали не так швидко, як того бажалося спостерігачам,оформити їх - це ж не секундна справа.Направду ні про яке порушення не йшлося, то ж побачити подібні заяви у ЗМІ було досить дивно. Але кожен робить свою роботу.
Відповісти