Не варто зганяти злість лише на артистах, які виступають в Росії, - луцький ведучий

Не варто зганяти злість лише на артистах, які виступають в Росії, - луцький ведучий
Ведучий Богдан Коваль вважає, що критики достойні не лише українські артисти, які їдуть виступати в Росію, але й заробітчани.

Про це він написав у блозі.

"Перед тим, як звинувачувати цих співаків і співачок в тому, що вони виступають в Росії, але при цьому є українськими артистами, то згадайте, скільки знайомих вам людей їздить на заробітки в Москву чи інші "заможні" регіони Росії. Я думаю, що кілька таких осіб ви одразу ж згадаєте", - написав Коваль.

Ведучий каже, що "закрив очі" на тему заробітчанства артистів.

"А от наше завдання – не ходити на концерти таких артистів, не підтримувати їх фінансово, якщо ж, звісно, ви вважаєте ці вчинки неправильними", - пише Богдан.

Далі публікуємо блог ведучого без змін і правок:


У цій всій ситуації варто згадати й про державу Україна, яка фактично ніяк не припиняє зв'язки з московією. Ми досі торгуємо між собою, в нас досі відкриті кордони. Звісно, ситуація із товарами щоденного вжитку дещо покращилася, бо самі виробники та імпортери, щоб не впасти в бруд лицем тепер постачають свої товари європейського виробництва замість російського. Хоча дещо досі можна зустріти вироблене в московії і ось тут теж питання: а ви відмовились купувати речі виготовлені на території держави агресора? Напевно, час від часу купуєте і закриваєте очі на те, хто виробник.

А як давно ви були в магазинах побутової техніки? Зайдіть і перевірте самі, скільки там холодильників, пральних машинок, телевізорів саме європейського виробництва. Скажу вам, що дуже мало. І от чому на котрому вже році війни на Донбасі в нас досі відкриті канали постачання продукції, яка вироблена в Росії?

І ось тепер, коли ми ще й вугілля в терористів купуємо, не варто зганяти всю злість лише на артистах, які виступають в Росії, хоч ще раз скажу, що я це не підтримую! Тим більше, що туди заробляти їздять не тільки "зірки". Так, вони подають поганий приклад, вони показують свою непринциповість у цьому питанні, але винні у всьому далеко не знаменитості, а ті, хто їх туди ще досі випускає!

Пригадую, як ще до майдану, в серпні 2013 року Росія забороняли ввіз наших молочних продуктів у відповідь на європейський вибір України. А наша держава за три роки війни й досі не спромоглася ввести тотальне ембарго на все російське, хоч і вимагає цього від Європи й США...

І мені справді сумно, бо в цьому світі вирішують все ВЕЛИКІ гроші, які, як ми бачимо, можуть бути величезним злом у світовій політиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що розкрадають Неньку - індійські корови?
Відповісти
Це все тому що при владі олігархи,а їм на принципи наплювати,заради бабла вони готові торгувати даже з чортом
Відповісти
А хто такий Богдан Коваль? Що він знає про життя і що він бачив, що дає якісь поради. Дивно,дуже дивно.Спочатку би навчився грамотно писати -"все починається з малого"..
Відповісти
Останні новини
Не варто зганяти злість лише на артистах, які виступають в Росії, - луцький ведучий
15 лютий, 2017, 13:28