На Волині прикордонники затримали двох заробітчан-нелегалів

На Волині прикордонники затримали двох заробітчан-нелегалів
Неподалік українсько-польського кордону військовослужбовці відділу «Рівне» Луцького загону затримали двох громадян, які намагались незаконно потрапити до країн Євросоюзу.

Інформацію дільничному інспектору прикордонної служби про появу в прикордонні невідомих осіб надали місцеві жителі, в яких вони розпитували про найкоротший шлях до сусідньої Польщі, - інформує Держприкордонслужба України.

Затриманими виявились 32-річний громадянин України, мешканець м. Фастів Київської області, та 43-річний громадянин Республіки Молдова, житель Тирасполя, в якого були відсутні жодні документи, що посвідчують особу.

З їх пояснень стало відомо, що після тривалих підробітків на будівельних майданчиках Київщини, де вони і познайомились, спільно вирішили виїхати до Європи в пошуках кращих заробітків.

За спробу незаконного перетинання державного кордону українця очікує рішення суду щодо адміністративного покарання, а щодо громадянина Молдови, планується направлення адміністративного позову до суду щодо його примусового видворення з України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку збили пішохода
15 лютий, 2017, 14:01
На Волині прикордонники затримали двох заробітчан-нелегалів
15 лютий, 2017, 13:53