Показали, хто рятує бойову техніку волинської бригади

Показали, хто рятує бойову техніку волинської бригади
Бійці ремонтно-відновлювального батальйону 14-ї окремої механізованої бригади повернули до життя тисячі одиниць техніки.

Про це повідомила прес-служба 14 ОМБР.

Уже третій рік поспіль військовослужбовці 14-ї бригади відчайдушно й самовіддано боронять Україну від російського ворога. У кожного підрозділу нашої бригади – свій нелегкий фронт, і від того, як спрацює на кожній ділянці підрозділ, залежатиме загальний успіх.

Особливу роль відіграє ремонтно-відновлювальний батальйон - спеціально-навчений та оснащений підрозділ 14-ї бригади, який займається ремонтом та відновленням військової техніки та озброєння, пошкоджених у боях, і таких, що вийшли з ладу. Бійці батальйону виконують покладені на них завдання в зоні АТО цілодобово, за будь-яких погодних умов, у будь-яку пору року. Вміють і зварювати, і розбирати, і чистити, і ремонтувати.

Будь-яка техніка бригади проходить крізь їхні, без перебільшення, золоті руки, від їхньої роботи залежить надійність машин у найвідповідальніший момент – під час бою. Самовіддана праця бійців рембату має колосальне значення для боєздатності підрозділів та бригади загалом.

За останні майже три роки вони повернули «до життя» тисячі одиниць техніки, необхідної для виконання бойових завдань. Про себе ці працьовиті хлопці з надзвичайно вмілими руками розповідають скромно.

«Поки ти не усвідомиш, що в твоїх руках – не просто техніка, а життя побратимів, яким ці БМП, танки, автомобілі вкрай потрібні, то діла не буде. Кожен з нас добре це знає, тому намагаємося якісно в найкоротші терміни повертати в стрій техніку, аби вона на передовій робила свою справу», - каже боєць рембату.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Показали, хто рятує бойову техніку волинської бригади
15 лютий, 2017, 15:46