Лучанин до смерті побив батька

Лучанин до смерті побив батька
Три роки обмеження волі отримав 28-річний лучанин за вбивство батька з необережності.

Про це 29 жовтня повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

До чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її син побив батька, який від отриманих травм помер.
Правоохоронці провели ряд оперативно-пошукових заходів та встановили, як того дня розгорталися події. Була п’ятниця. Після закінчення робочого дня чоловік із колегами перехилили кілька чарок оковитої перед тим, як вирушити додому.

28-річний чоловік повернувся з роботи в обідню пору. Оскільки чоловік повернувся додому у захмелілому стані, батько почав розмову про відповідальне життя: мовляв, давно пора одружитися і створити сім’ю.

Суперечка набирала оборотів. Молодик не стримався і вдарив рідну людину. Пізніше наніс ще кілька ударів в обличчя. Після того, як чоловік упав на підлогу, розлючений син з усієї сили став бити його ногами.

Згідно із висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілого наступила внаслідок відкритого перелому кісток лицевого скелету, що викликало механічну асфіксію від сильної кровотечі.

Проти батьковбивці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 119 (Вбивство через необережність) та ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Луцький міськрайонний суд, вивчивши матеріали справи, присудив 28-річному лучанину три роки обмеження волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.