У Луцьку хочуть збудувати автосервіс всупереч вимогам Генплану, - депутат

У Луцьку хочуть збудувати автосервіс всупереч вимогам Генплану, - депутат
Голова земельної комісії, депутат Луцькради Євгеній Ткачук хоче облаштувати автосервіс. Його колега Віктор Ящук каже, що це роблять в зоні житлової забудови.

Про це йшлося сьогодні, 16 лютого, під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, повідомляє видання ВолиньІnfo.

Депутат Луцькради Євгеній Ткачук просить затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вулиці Боженка, 49 а площею 0,1239 га, кадастровим номером 0710100000:32:094:0078 для будівництва та обслуговування СТО, мийки, магазину та кафе.

Депутат хоче змінити цільове призначення земельної ділянки на вул. Боженка, 49 а площею 0,1239 га, кадастровим номером 0710100000:32:094:0078 з будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на будівництво та обслуговування СТО, мийки, магазину та кафе.

Однак депутат Віктор Ящук зауважив, що відповідно до Генерального плану там передбачена житлова забудова, тому автосервіс там неможливий, адже відстань від житлових будинків до станцій технічного обслуговування має становити не менше 50 м.

Відповідно до Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів, затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України станції технічного обслуговування і ремонту автомобілів, автозаправочні станції (АЗС) потрібно розміщувати в промислових і комунально-складських зонах, на магістральних вулицях і дорогах за межами житлового району.




Наразі питання під час сьогоднішнього засідання комісії ще не розглядали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого плодити, тим більше розширювати "халяву"?
Я до них звернувся один раз і то тільки тому,що живу поряд, ось мій відзив:
★★★★★ Із-за неправильно проведеної діагностики підвіски 15.12.2016 р. (Мазда-323) провели реставрацію внутрішніх рульових тяг, а винуватцями виявились зігнуті тяги (дуги) задніх коліс. Заплатив за непотрібно-проведену роботу лишніх 518 гривень. Не рекомендую проведення діагностичних робіт на цьому автосервісі.
Відповісти
Євген зовсім обнаглів
Відповісти
Бігає скрізь пристосуванець
Відповісти
Перейшов до Палиці, то бізнес буде розвиватись думає.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть збудувати автосервіс всупереч вимогам Генплану, - депутат
16 лютий, 2017, 13:37