У Ковелі онкохворим хочуть збільшити допомогу на лікування

У Ковелі онкохворим хочуть збільшити допомогу на лікування
За останнє десятиліття у Ковелі відзначається стійке зростання онкологічної захворюваності. Зокрема, вперше виявлених з цією недугою в 2014 році було 128 чоловік, в 2015 – 130, у у 2016 – 137.

Їм усім необхідне інтенсивне дороговартісне лікування. Не кожна родина може витримати таке фінансове навантаження, - повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

З ініціативи депутатів міської ради, відділу охорони здоров’я розпорядженням міського голови створено комісію з підготовки програми «Одноразова матеріальна підтримка онкохворих жителів м.Ковеля, що потребують хіміотерапії або хірургічного втручання».

До її складу увійшли керівники профільних структурних підрозділів виконавчого комітету, депутати міської ради, представники МТМО, головою призначено заступника міського голови Ігоря Прокопіва.

На першому засіданні члени комісії, заслухавши всі пропозиції, рекомендації, вирішили підготувати зміни до програми соціального захисту населення та значно збільшити розмір допомоги ковельчанам, яким діагностовано таке захворювання.

На березневу сесію депутатам буде внесений проект рішення, яким затвердять Порядок здійснення виплат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоч щось добре зроблять але це змога відмивати ще більші гроші....
Відповісти
Як перше виявлене 2014 році якщо у мене мама в 2009 захворіла на онко і в 1960 році бабушка померла від онко то як може бути в переше......може ви мали на увазі що в 2014 було а ж 128 хворих??

Відповісти
Останні новини
У Ковелі онкохворим хочуть збільшити допомогу на лікування
16 лютий, 2017, 14:20