Це станеться природно, – Вусенко про відмову від ринків у неділю

Це станеться природно, – Вусенко про відмову від ринків у неділю
Все більше людей для закуп обирає суботу, через що запровадження неділі вихідним днем на луцьких ринках стане природним, – переконана секретар Луцькради Юлія Вусенко.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу Нова Волинь, – пише Конкурент.

«Поки сьогодні ринки працюють. Багато лучан обґрунтовують це тим, що їм дуже зручно відвідати ринок в неділю, адже всі вони працюють і не всім вигідно закуповуватися в супермаркетах, великих торгових центрах. Звичайно, навіть деякі специфічні товари можна придбати на ринках. Якщо говорити про практику європейських міст і практику міст Західної України: Тернопіль, Івано-Франківськ, Львів, то в неділю там не працюють ринки за тією причиною, що велика кількість людей відвідує церкву. Таку тенденцію можна побачити і в Луцьку. Я думаю, це станеться природно. Адже більша частина людей сьогодні вибирає для себе суботу, аби зробити ті чи інші дії. А неділю дійсно проводить із сім'єю, родиною, ходить до храму», – зазначила Юлія Вусенко.

Як зазначила вона, можна впровадити вихідний штучно, однак гострої проблеми у цьому нема. До того ж, додала Вусенко, ця тема тільки набирає обертів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Природньо" Україна леґалізує свій феодальний стан державного устрою.
Відповісти
все мало і мало. Скоро репне.
Відповісти
А коли працюючим жінкам можна скуплятись? В суботу в жінок теж багато справ. Якщо внесуть зміни в законодавство щоб люди могли піти на ринок в робочий час, тоді я згідна.
Відповісти
Ну якщо у нас дійсно влада так переймається за душу людини і відвідуванням нею священних храмів.То давайте в неділю закриємо всі великі супермаркети і торгові центри...Це ж буде справедливо....За стільки років існування ринків,ніхто ще не скаржився,що вони стоять на заваді молитви у храмі.Давайте почнем з торгових центрів..Ааа?
Відповісти
Ну фсьо! В суботу в мене шабаш, в понеділок йду на роботу, і так до п’ятниці. Мену на ринку не буде видно вопще.
Відповісти
А наша влада більше не має чим займатися як вирішувати коли на ринку робити вихідний. Скадається таке враження що ринки заважають їм ходити в храм. Позор такій владі
Відповісти
Люди з стіл працюють в суботу, неділя Це єдиний день коли вони можуть прийти і кути щось. Чи навпаки продати і заробити.
Відповісти
природньо буде коли цих недоумків з ради будуть ганяти в шию навколо церкви по неділях
Відповісти
А в підприємців,або іхніх працівників запитали?! А хто в суботу працює,чи зайняті домашніми справами запитали
Відповісти
Останні новини
Це станеться природно, – Вусенко про відмову від ринків у неділю
16 лютий, 2017, 18:30