Луцькі прикордонники на Рівненщині виявили незаконний трактор

Луцькі прикордонники на Рівненщині виявили незаконний трактор
На Рівненщині прикордонники виявили трактор, що незаконно потрапив до України.

Про це повідомила прес-служба Луцького прикордонного загону.

Так, в січні поточного року прикордонниками Луцького загону був зафіксовано факт переміщення трактору протиправними елементами з Республіки Білорусь у Рівненську область.

А вчора, 15 лютого спільною міжвідомчою групою було здійснено обшук приватного помешкання особи за адресою Рівненська область, Дубровицький район, село Лісове.

За результатами проведених заходів був виявлений трактор марки «BELARUS» ТТР 411.1.МТЗ-1221. Слідчим прокуратури даний трактор було вилучено та доставлено до Дубровицького ВП ГУНП у Рівненській області для проведення подальших заходів.

В ході візуального огляду даного транспортного засобу правоохоронцями було виявлено механічні пошкодження номерів агрегатів кузова, а також явні ознаки заміни номерів трактору.

Під час проведення процесуальних заходів у приватному помешканні осіб місцеві мешканці всіляко намагались перешкоджати діям правоохоронців, перекриваючи дорогу та провокуючи на створення конфліктної ситуації.

Окремі особи, які мають зв'язок з представниками місцевого інтернет-видання Дубровиці, щоб дискредитувати прикордонників навіть вдались до розміщення провокативної інформації про «нібито спробу захоплення одного з помешкань зеленими чоловічками».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
машини сбу..прокуратури ...силовиків... судів.. перевірте.. СЛАБО...??? я думаю там цікавіше буде.. (не розмитнені..інтерпольні..любе рябе)
Відповісти