На Житомирщині горе-батьки залишили помирати від холоду 3-ох дітей

На Житомирщині горе-батьки залишили помирати від холоду 3-ох дітей
У Житомирській області від переохолодження врятували трьох малолітніх дітей.

Братиків 2-х, 6-ти та 8-ми років батьки залишили у нетопленій хаті удень 14 лютого, - інформує прес-служба Нацполіції України.

Два дні сусідка підгодовувала дітей, передаючи їм їжу через віконце у сінях. Втім, коли братики були замкнені у хатині уже більше доби і почали скаржитись їй на холод, пенсіонерка звернулась за допомогою до голови сільської ради.

Згодом, медики оглянули дітей та констатували переохолодження у найменшого, 2-річного Дениса, 6-річний Микита та старший Павло, хоч і виглядали досить виснаженими, втім їх стан був більш-менш задовільний. Нині усі троє знаходяться у районній лікарні, де їм надається необхідна допомога.

Серед розкиданого одягу жодної іграшки або хоча б столових приборів (тарілок, виделок і т.п.) поліцейські так і не побачили, натомість були наскладовані пляшки з-під горілчаних напоїв на давно нетопленій печі.

Поліцією розпочато кримінальне провадження щодо батьків за ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Окрім того, ініційовано перед відповідальними службами клопотання щодо вилучення дітей із родини задля їх безпеки та позбавлення 30-річного батька та 25-річної матері батьківських прав. Жоден з них ніде не працює, а джерелом прибутку родини, очевидно, є кошти, що виділяються державою на дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нелюди!!! А хтось ладен усе віддати,аби відчути щастя материнства та батьківства...Але питання- А сусіди,дільничні лікарі,той же сільський голова не підозрювали,як живуть ті діточки? Б- байдужість...
Відповісти
Останні новини
На Житомирщині горе-батьки залишили помирати від холоду 3-ох дітей
17 лютий, 2017, 12:15