Гузь про політику адміністрації Трампа: тут є позитивні сигнали

Гузь про політику адміністрації Трампа: тут є позитивні сигнали
Нардеп від Волині Ігор Гузь переконує, що майбутня політика адміністрації Трампа щодо України має «позитивні сигнали».

Про це він написав у себе на сторінці у Facebook.

«Продуктивна зустріч у Вашингтоні з людьми котрі думають про Україну і готові їй допомагати. Judy Shelton – економічний радник Дональда Трампа, яка 10 січня цього року стала керівником однієї з найпотужніших американських організацій National Endowment for Democracy. David J. Kramer – колишній заступник Державного секретаря з європейських та євразійських справ, відповідальний за Росію, Україну, Молдову і Білорусь. На даний момент директор з прав людини та громадянських свобод The McCain Institute. William B. Taylor, Jr. – посол США в Україні з 2006 по 2009 рік.

В принципі основний акцент розмов вівся щодо майбутньої політики Адміністрації Трампа по відношенню до України і тут є позитивні сигнали. Республіканці та демократи фактично виступають єдиним фронтом вимагаючи не скасовуати санкції з Росії. Для цього навіть реєструють в Конгресі спільний законопроект», – йдеться в його дописі.

«Як я і сподівався, «яструби» республіканського табору поступово роблять свою роботу і не дають ситуації вийти з під контролю. Фактично основний кістяк Адміністрації Трампа займає «правильну» позицію. Останні твіти Трампа, щодо Криму та Росії тому яскраве підтвердження. Як казав класик: «Лупайте сю скалу!» і нам все вдасться)», – пише Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поїхав, розвідав, доповів.
Маладєц!
Відповісти
Останні новини
Гузь про політику адміністрації Трампа: тут є позитивні сигнали
17 лютий, 2017, 13:49