Музика, патріотизм і їжа: у Луцьку анонсували «фестивальний» сезон

Музика, патріотизм і їжа: у Луцьку анонсували «фестивальний» сезон
Туристичний сезон у Луцьку планують розпочати 5-6 травня 2017 року. У його рамках запланували проведення вже традиційних для Волині фестивалів. У Луцькраді обіцяють й нові «туристичні» родзинки.

Про це 17 лютого повідомив заступник міського голови Сергій Григоренко.

За його словами, попередньо розробили графік фестивалів, який у повному обсязі опублікують наступного тижня. Фестивалі розробляли таки чином, аби залучити до міста якнайбільшу кількість туристів. Розпочнеться фестивальний сезон у квітні.

На 29-30 квітня запланували проведення вже традиційного для Луцька «Lutsk Food Fest». Офіційне відкриття сезону відбудеться 5-6 травня. У червні відбудуться фестивалі «Князівський бенкет», до якого цьогоріч планують долучити багатьох реконструкторів із усієї Волині.

У липні розглядають можливість організовувати «Ніч у Луцькому замку». На 29-30 липня запланували другий «Lutsk Food Fest». 4-6 серпня відбудеться 10-ий фестиваль українського духу «Бандерштат». 14 жовтня проведуть патріотичний фестиваль «Сталеві серця». У грудні,попри закриття туристичного сезону, відбудеться «JazzBezz» та розпочнеться підготовка до різдвяних свят.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.