У луцькому ЦНАПі – нова послуга

У луцькому ЦНАПі – нова послуга
Із 15 лютого у Луцьку у Центрі надання адміністративних послуг запровадили додаткову можливість: кожен, хто реєструє нерухомість та право поживання, зможе на місці укладати договори із надавачами комунальних послуг чи навіть поновити субсидію.

Про це 17 лютого повідомив заступник міського голови Юрій Вербич.

За його словами, відтепер просто у ЦНАПі кожен заявник, який зареєструє нерухомість та оформить реєстрацію, зможе укладати договори з «Луцьктеплом», «Водоканалом», «Луцькспецкомунтрансом» та іншими комунальними підприємствами.

У центрі також перебуватиме працівник обчислювального центру, який, за необхідності, зможе внести зміни до рахунків чи поновити субсидії.

Діятиме така послуга щосереди із 9-ої години до 13-ої години. Окрім того, у середу та в четвер при відділі, який створений для надання консультації учасникам АТО, також буде черговий адміністратор, який прийматиме документи щодо реєстрації чи зняття з місця проживання.

Вербич нагадав, що незабаром планують створити філію ЦНАПу у 33-му районі міста, а саме у приміщенні РАЦСу. Від сьогодні, за його словами, це питання перейшло у «реальну» площину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.