ПриватБанк пропонує клієнтам отримати IT-освіту*

ПриватБанк пропонує клієнтам отримати IT-освіту*
​ПриватБанк звернувся до своїх клієнтів із пропозицією долучитися до програми безкоштовного навчання основам програмування Technology Nation.

Разом з організаторами проекту банк виступив інформаційним партнером всеукраїнської освітньої програми та пропонує клієнтам долучитися до розвитку найперспективнішої галузі економіки.

«Розуміння перспектив і значення IT-галузі в економіці країни є гарним свідченням чіткого бачення ПриватБанком важливості розвитку освіти у сфері інформаційних технологій», – зазначив Володимир Люлька, голова Фонду BrainBasket.

Як повідомили в ПриватБанку, співпраця з освітньою програмою не обмежуватиметься інформаційною підтримкою. ПриватБанк як одна з провідних ІТ-компаній країни активно впроваджує та підтримує програми навчання, підвищення кваліфікації та працевлаштування ІТ-спеціалістів.

«Місія проекту Technology Nation близька до стратегії банку – зробити нашу країну кращою, використовуючи новітні технології, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Александр Дрелінг. – Навички програмування, здобуті учасниками програми Technology Nation, можна буде з легкістю застосувати для розвитку сучасного фінансового ринку, у тому числі й у ПриватБанку».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А посилання де?
Відповісти