На сході починається третій Майдан, - волинянин-учасник блокади

На сході починається третій Майдан, - волинянин-учасник блокади
Ситуація, яка зараз відбувається на окупованих територіях дуже нагадує Майдан. Принаймні в цьому переконаний волинянин та учасник торгівельної блокади Богдан Пташник.

Зокрема, під час прес-конференції в п’ятницю, 17 лютого, він розповів про те, як місцеве населення підтримує учасників блокади.

Навіть попри те, що в певних регіонах почали відключати світло.

Як пояснив ще один активіст Радим Романюк в деяких населених пунктах, наприклад у Золотому та Гірському, вже запровадили віялові відключення. Проте їх електропостачанням забезпечує Луганська ТЕЦ, до якої постачання вугілля не переривалось, а відтак і підстав для відключення немає.

«Це роблять з тією метою, щоб все більше дискредитувати нас в очах населення та налаштувати людей проти нас. Але вони приходять до нас, навіть попри те, що сидять без світла, та висловлюють свою підтримку», - сказав Радим Романюк.

«Деякі взагалі кажуть, що це треба було робити ще у 2014 році, коли все тільки починалось. Найбільше люди просять у нас національної символіки, тризубів та українських книжок. Люди хочуть націоналізувати себе. На сході починається третій Майдан», - наголосив Богдан Пташник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
манданізм волинський зашкалює...
Відповісти
Перший майдан був в 1990, другий в 2004, третій в 2013 - вчіть історію, сексоти Вомбата і Парасюка
Відповісти
Люди на сході хочуть миру і спокою, а крикуни, які туди поіхали блокувати,не хочуть, де зароблятимуть мільйони?!взагалі цікаво за які грошики вони живуть ніде не працюючи!?
Відповісти
Останні новини
На сході починається третій Майдан, - волинянин-учасник блокади
17 лютий, 2017, 17:15