«Можливе підняття до 4 гривень», - Яковлев про тарифи у луцьких маршрутках

«Можливе підняття до 4 гривень», - Яковлев про тарифи у луцьких маршрутках
Зважаючи на необхідність «виходити в нуль» для луцьких перевізників, у місті можуть підняти вартість проїзду в маршрутках до 4 гривень.

Про це розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев під час програми «Протилежний Погляд LIVE» на телеканалі «Нова Волинь» у п’ятницю, 17 лютого.

За його словами, підняття вартості проїзду до 5 гривень точно не буде. Проте в Луцьку є маршрути із різною рентабельністю, яка зумовлює різну вартість поїзду: від менше, ніж 3 гривні, до 4,75 гривні. Тому під час конкурсу різним перевізникам намагаються поєднувати збиткові та прибуткові маршрути, щоб вони мали можливість заробити і забезпечувати «соціальні» маршрути.

Нагадаємо, громадське обговорення підняття вартості проїзду в луцьких маршрутках планують 20 лютого о 15:00 в приміщенні Центру надання адміністративних послуг (4 поверх).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото нехай Яколєв цей ... і платить.
Відповісти
3200 впливає на вартість перевевезення! Це стало зрозуміло і без заяв Яковлева. По Україні прокотилась хвиля росту цін і вона надалі буде продовжуватись. А Луцьк що? ТИХА "ЗАВОДЬ"? Деякі "писарчуки" на сайті ВН,приводили у приклад мера КОНОТОПА, який знизив тарифи на перевезення проти вимог перевізників. Очевидно,
хотів пропіаритись на всю УКРАЇНУ. Що хіба транспорт в КОНОТОПІ став надзвичайно комфортним
та сучасним? Такіж самі задрипані БОГДАНИ як в Луцьку і по всій Україні. В Конотопі , в порвінянні з Луцьком трамваї їздять , так в них
історично склалось!
Відповісти
жити по-жидівськи! Скачу від нетерплячки.
Відповісти
Ви думаєте що чотири гривні щось змінить які ви наївні перевізники ви тільки втратете більшість пересяде на тролейбуси яких в Луцьку хватає.Зменшиться кількість пасажирів будете возити повітря,але по чотири гривні вже зараз більшість людей купляє проїздні квитки на тролейбус які коштують 100грн і катайся цілий місяць.Я особисто вже так зробив і не якого дискомфорту не відчуваю.
Відповісти