Волинський суддя вибув з конкурсу до Верховного Суду. ОНОВЛЕНО

Волинський суддя вибув з конкурсу до Верховного Суду. ОНОВЛЕНО
Опублікували списки людей, які вибули з конкурсу до Верховного Суду.

Серед них і суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Сівчук, який набрав 46,5 бала. Також у переліку - заступник декана юридичного факультету СНУ ім. Лесі Українки, кандидат юридичних наук, доцент Вікторія Кондратішин.

Список опублікований на сайті Громадської ради доброчесності.

Після встановлення персоніфікованих результатів анонімного тестування кількість аутсайдерів збільшилась і склала 104 кандидата. Серед них 3 судді Верховного Суду України і 16 суддів вищих спеціалізованих судів.

17 лютого Вища кваліфікаційна комісія суддів України розшифрувавла коди анонімних тестів і оголосила прізвища 88 кандидатів, які не продовжать участь у конкурсі на посади суддів нового Верховного Суду. Нагадаємо, що це — кандидати, які не добрали необхідну кількість балів за наслідками іспитів (54 для Касаційного кримінального суду і 60 для решти). Крім того, 12 кандидатів не прибули для тестування, четверо неправильно вписали свої коди у бланк відповідей, що унеможливлює встановлення їхнього результата і тягне недопуск до наступних етапів конкурсу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось і стає видно: а судді хто??? Це те Б*идло, що п"яне їздить, а потім ще судиться доводячи свою невинуватість. Цей гімно-грамотій ще ДОВГО буде судити на Волині іменем України.
Відповісти
Автором односторонньо проаналізовано списки осіб, які вибули з конкурсу. Вказано лише про суддю, і жодного слова про непрохідних 50,25 балів здобутих заступником декана юрфаку СНУ ім. Лесі Українки, кандидатом юридичних наук, доцентом, доцентом кафедри кримінального права і процесу Вікторією Кондратішин.
Скромність автора – не думаю.
Наведений факт насамперед це прояв неповаги до права громадськості на повну та об’єктивну інформацію про факти та події та відповідно порушення Кодексу етики українського журналіста.
Відповісти
Не засмучуйтесь, Андрію Євгеновичу, ви нам ще й у Луцькому міськрайонному суді необхідні. Ви дуже компетентний і толерантний суддя, таких людей як Ви зараз мало. Тримайтесь, ми з Вами.
Відповісти
промодеруйте бидло сергея
Відповісти
не пойняв: це зрада чи перемога?
Відповісти
Кондратішина на посаду судді до Верховного суду - істеричний сміх!!!! Вона дорогу собі прокладає зовсім іншим місцем. Не дай Бог таких тупих в тому суді побачити.Це повний абзац, ну просто немає слів.
Відповісти