Як Капранови в Луцьку презентували нову книгу

Як Капранови в Луцьку презентували нову книгу
Брати Капранови зустрілись з шанувальниками українського слова у Луцькій бібліотеці-філії 10.

Відомі українські письменники та видавці брати Капранови презентували у Луцькій бібліотеці-філії №10 новий історичний роман «Забудь- річка»

У книзі розповідається про реалії, що стосуються тисячі українських родин. Тут немає вигадок, письменники опрацювали спогади бійців УПА, Червоної армії, в’язнів радянських таборів, дослідили підпільний рух 30-х та 40-х років. З їхньої родинної історії відомо, що їх два діди опинились по різні боки барикад. Також описані недавні події що відбувалися в Україні і вже стали історією. Книга спонукає до роздумів, тому її варто прочитати кожному.

Автори на відміну від інших письменників знайомлять читачів із своєю новою книгою, подорожуючи містами України. А вибрали саме такий спосіб, який рідко хто з письменників практикує, тому що вважають, що ніщо не замінить живого спілкування з читачем.

Саме у цій бібліотеці вони вже вдруге, але як і в перший раз - шість років тому приємно їх знову подивувала глядацька аудиторія. На зустріч з авторами прийшли зацікавлені читачі різного віку, активні користувачі книгозбірні, митці краю, творчі люди.

Письменники Євгенія Назарук та Василь Гриб подарували авторам свої нові книги, а художник Руслан Чугай презентував портрет Братів Капранових, виконаний під враженням першої зустрічі з авторами.

Капранови зауважили, що бібліотеки на сьогоднішній день є потужним осередком культури. Зробивши моніторинг кількості бібліотек України , визначили, що в містах де менше бібліотек, там нині ідуть військові дії, а там, де живе культура, туди не прийде ворог.

Відбулась і автограф-сесія, глядачі вишукувались у величезну чергу, аби придбати книги авторів з автографом.

Віталій та Дмитро подарували читачам бібліотеки свої нові книги, отож працівники книгозбірні запрошують до їх прочитання.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.