Жартівник Саакашвілі: меру Нововолинська час шукати місце в музеї

Жартівник Саакашвілі: меру Нововолинська час шукати місце в музеї
18-го лютого під час зустрічі Михайла Саакашвілі з громадою Нововолинська політик пожартував про мера Віктора Сапожнікова, говорячи, що йому пора зайняти місце в музеї.

Зал в Центрі дитячої та юнацької творчості зібрав багато людей, кожен міг поставити питання екс-президенту Грузії, який прибув з робочою зустріччю у Нововолинськ, - пише БУГ.

“В нас мер ще за Радянського Союзу був першим заступником голови міськвиконкому і вже він стільки часу сам міський голова” – виступив місцевий активіст, акцентуючи на тому, що не без участі мера Нововолинська відбувається дерибан підприємств, таких як “Оснастка”.

Михайло Саакашвілі, підтримуючи спіч активіста, згадав про антикорупційний трибунал.

“Людині, яка стільки працює, потрібно в музеї місце зайняти, щоб її бачили”, – не приховуючи сарказму, зауважив політик. Зал підтримав його оплесками.

Нагадаємо, що 17-го лютого на позачергових зборах «Спілки шахтарів-інвалідів праці Волині» міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков заявив, що не піде на зустріч із Саакашвілі, бо його не запросили.

На питання журналіста інтернет-видання “БУГ”, чи запрошує мерів інших міст на зустрічі, Михайло Саакашвілі відповів, що особисто не надсилає запрошень, натомість для усіх бажаючих прийти на обговорення гострих питань вхід завжди вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тепер авторитета грузинське сміття!
Відповісти
Зовсім не захищаючи Сапожнікова, можливо і правда, не знаю, однак те що місце грузина в музеї популізму, так це точно, навіть юльку переплюнув
Відповісти
Останні новини
Жартівник Саакашвілі: меру Нововолинська час шукати місце в музеї
19 лютий, 2017, 02:31