У Києві - зіткнення правоохоронців з протестувальниками

У Києві - зіткнення правоохоронців з протестувальниками
На місце проведення акції під адміністрацією президента на підтримку блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу стягнуто сили поліції, серед учасників побільшало людей у камуфляжі та балаклавах, між учасниками та силовиками виникли зіткнення.

На місці події перебуває заступник голови Нацполіції, начальник патрульної поліції Олександр Фацевич, який на питання журналістів про суть сутички заявив, що "ніяких сутичок немає", а наявність такої кількості правоохоронців зумовлено "охороною громадського порядку", - пише УП.

Як повідомив нардеп Семен Семенченко на місці події, сутички виникли через те, що кордон правоохоронців не давав можливості нардепам пройти вулицею Інститутською до АП.

"Чинять правопорушення - перешкоджають роботі народних депутатів України, не показують своїх посвідчень, не показують номерів на шоломах", - заявив Семенченко .

Також на місці "блокадної акції" на вул. Інститутській для обмеження руху вулицею поліція встановила загороджувальну сітку - елементи забору. Прохід вулицею обмежено з трьох боків, зокрема - від вул. Грушевського та на вул. Інститутській - у напрямку Нацбанку та АП.
На місці події лунали вибухи, схожі на петарди чи вибухопакети.

З місця події журналісти повідомили, що за кордоном патрульної поліції присутні представники Національної гвардії.

Як зазначає Громадське, протестувальник кидали петарди у поліцію та намагалися зламати паркан, встановлений правоохоронцями, аби пройти до будівлі АП, правоохоронці їм перешкоджали.

У свою чергу у коментарях журналістам начальник департаменту патрульної поліції Києва Юрій Зозуля заявив, що "мети когось кудись не пустити немає, посилено заходи безпеки - багато людей, які невідомо з чим прийшли".

"Їм було запропоновано продемонструвати, що нічого забороненого вони не мають... Але люди спрямовано... хочуть провокацій, хочуть картинки, і її роблять", - зазначив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фацевич був чудовим командиром і воїном а зараз продався як остання скотина.
Відповісти
Останні новини
У Києві - зіткнення правоохоронців з протестувальниками
19 лютий, 2017, 20:44