«Це груба маніпуляція», - Гунчик прокоментував відео про шахту на Волині

«Це груба маніпуляція», - Гунчик прокоментував відео про шахту на Волині
У соціальних мережах активно поширюється маніпулятивне відео про нашу Бужанську шахту, - каже голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

"Автор ролика розповідає про те, що шахту ніби примусово знищують, що видобуток упав до 300 тонн на день спеціально, аби закуповувати вугілля "у терористів", а насправді шахта може давати 1000 тон вугілля на добу і так далі. При цьому шахтарі на відео переважно мовчать, а всі ці звинувачення лунають від автора ролика. То чому мовчать шахтарі? Тому що це - груба маніпуляція", - пише Гунчик в Facebook.

"Аргумент про "зраду", що видобуток свідомо знижують, щоб купувати вугілля у сепаратистів, є абсурдним. На цій шахті видобувають вугілля газової групи і воно не є заміною антрациту. Тепер щодо інших звинувачень. На цій шахти дійсно було поставлене обладнання, яке було у використанні. Скарги на це не залишилися без реакції правоохоронців, порушені провадження".

"Але обладнання це не купувалося, а було безоплатно передане, щоб підтримувати видобуток. Добре це чи погано? Звісно, нове обладнання було би кращим. І цього року в шахту інвестують 11 млн кредитних коштів. Автори ролика про це, звісно, не згадують. Ми маємо визнати, що проблеми вуглевидобувної галузі існують і мають вирішуватися системно".

"І реальні кроки для цього роблять, хоча, звісно, не все так гладко, якби того хотілося усім нам. І цим, як бачимо, користуються деякі політики, які й намагаються заробити політичний капітал на наступні вибори на занепокоєнні людей. Я особисто тільки за те, щоб усі долучилися до вирішення проблемних питань і галузі, і регіону зокрема".

"Чи є така мета у автора ролика, які маніпулюють фактами і настроями людей? Думаю, відповідь на це запитання є очевидною".

Голова ОДА не вказав про яке саме відео йдеться. Ймовірно, йдеться про цей ролик, який опублікував Максим Іваніщев. 19 лютого він був у делегації, яка разом з Михайлом Саакашвілі відвідала Нововолинськ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ще може казати провладний порохобот з бпп
Відповісти
хто посмів тривожити спокійний сон бариг - бариги знають як керувати, хто їм буде вказувати - напівголодні шахтарі чи звичайні люди зі своєю справедливістю і мораллю
Відповісти
Лжец. Сам на собраниях говорит, что региону не нужна никакая промышленность, что Волынь он видит только аграрным регионом. Вот такой вот губернатор.
Відповісти
Останні новини
«Це груба маніпуляція», - Гунчик прокоментував відео про шахту на Волині
20 лютий, 2017, 02:17