На Волині автопробіг об’єднав три міста

На Волині автопробіг об’єднав три міста
Автопробіг «Не зрадь Революцію Гідності» відбувся в Рожищі, Луцьку та Ківерцях.

Стартував віну неділю, 19 лютого, у Рожищі на площі Незалежності. Організатори – ГФ «Самооборона міста Рожище», ГФ «Самооборона міста Ківерці» і ЦК «Азов», – пише Район.Рожище.

Метою такої акції було вшанувати пам’ять тих людей, які три роки тому віддали своє життя на Майдані. «Всього-на-всього три роки пройшло з того часу, відколи серце України розривалося від куль снайперів, коли більшість країни, яка не могла бути фізично на Майдані, завмерла біля екранів телевізорів в болісному очікуванні. І всього три роки, а Небесна Сотня вже перетворюється в красиву фразу, в гарну легенду. Люди, які фактично в мирний час, поклали свої життя за країну. Шалена кількість людей буквально за три роки згадується лише по якихось датах, річницях. А жити потрібно так, щоб не ховати очі, коли Небесна Сотня дивитиметься на нас», – зазначила Наталія Марценюк.

Люди, які зібралися на площі Незалежності, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв і заспівали Гімн України.

Автопробіг вирушив у Луцьк на Театральний майдан. Перед присутніми виступили воїни та активісти. Присутні так само, як і в Рожищі, вшанували хвилиною мовчання Героїв Майдану та заспівали Гімн України.

Автопробіг продовжувався. Всією колоною учасники поїхали «у гості» до чиновників, аби вручити їм символічні подарунки, символи корупції – «золоті батони». Опісля колона автомобілів вирушила до Ківерців, аби й там віддати шану Героям. Це була кінцева точка акції.

Отож, автопробіг закінчився. Активісти подякували всім тим, хто долучився до нього і ще раз вшанував пам’ять учасників Майдану.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Волині... Що це?
Відповісти
Останні новини
На Волині автопробіг об’єднав три міста
20 лютий, 2017, 08:14