Конкурент Гузя та Івахіва йде з посади після дзвінка від Клімчука. ВІДЕО

Конкурент Гузя та Івахіва йде з посади після дзвінка від Клімчука. ВІДЕО
Голова Ковельської райдержадміністрації Іван Смітюх, який був кандидатом в народні депутати на останніх виборах, заявив, що йде з посади голови РДА.

Про це повідомив 29 жовтня ПроКовель.

Таке рішення він прийняв тому, що отримав дзвінок від помічника губернатора Волині Бориса Клімчука, який наполегливо рекомендував йому написати заяву на звільнення за власним бажанням, пише видання.

За результатами обрахунку 50,6 % протоколів на виборчому окрузі № 21, де балотувався Смітюх, він набрав 19,99 голосів виборців, пропустивши вперед кандидатів Ігоря Гузя та Степана Івахіва.

Смітюх розповів журналістам що коли давав згоду балотуватися до Верховної Ради України, був цілком впевнений у своїх силах та можливостях. Вірив, що громада його кандидатуру обов’язково підтримає. Однак вийшло зовсім навпаки.

Іван Смітюх визнав вибори такими, що відбулися. Він переконаний, що вимушений йти з посади голови райдержадміністрації, аби колись сюди ще повернутися. За його словами, він вже змирився із поразкою на цьогорічних виборах до Верховної Ради України і каже, що тепер матиме більше часу, аби побути у колі сімї, родини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смітюх самий кращий керівник Ковельщини!!!!
Відповісти
Смітюха в кандидати не пропонував Київ - він сам прийняв таке рішення, так як був впевнений у виграші на 100%. Сьогоднішнє рішення прийняла столиця. Висока влада і Іван - квити. Неслухняність по "службовій драбині", як показують реалії життя, іноді шкодить. Українці кажуть, що покірне теля дві матки ссе. Іван же діяв по принципу старухи з казки Пушкіна "О рибаке і рибке". Це казка для дорослих: класик зі світовим іменем показав, що "жадность наказуема". Неслухняний відзначається специфічним характером, в якому превалює самовпевненість (не плутати з впевненістю в собі - це різні речі!), плюс підтримка старшого брата і, як результат, маємо те, що маємо. Ця самовпевненість проявляла себе і в малоокультурених випадах проти колег по владі такого ж щабля (головою ковельської райради і ін.). Іван чимось нагадує Богдана Пруса, лише перший - галіціяка, а другий - поліщук. Перший теж стукав дверима при Нальковичу, за що й поплатився. Це характерно поліщукам глибокого волинського полісся, які хоч на день отримали владні важелі. Висновки шукали випадку і не забарились. Шкода Івана. Сумую.
Відповісти
некісле власне бажання - мені позвонили і попросили! дійсно за власним бажанням)))
Відповісти
за власним бажанням бориса пеРтовича
Відповісти
біло-блакитний невдаха)
Відповісти
А на что он рассчитывал? На что рассчитывал Климчук?
Відповісти
Останні новини
Конкурент Гузя та Івахіва йде з посади після дзвінка від Клімчука. ВІДЕО
29 жовтень, 2012, 17:59