«Завтра собі нові права зроблю», – п’яний водій луцьким патрульним

«Завтра собі нові права зроблю», – п’яний водій луцьким патрульним
Майор міліції у відставці, колишній «даішник» їздив п’яним за кермом. Попавшись в руки поліції, доводив, що не п’є, а пахне алкоголем, бо «тут хтось горілку просто розлив».

П’яного майора поліція зловила в районі вулиці Шевченка у Луцьку увечері неділі, 19 лютого, – повідомляє Волинь24.

Підозрілий автомобіль Daihatsu робив незрозумілі маневри: то намагався рушити, то здавав назад. Помітивши копів, водій намагався втекти на авто. Не вдалося: заїхав в один з тупикових провулків.

Водій авто виглядав очевидно п’яним: хитався, у нього заплітався язик. Хоч і доводив: не пив, а запах алкоголю є тому, що «хтось тут розлив горілку».

Відрекомендувався «відставним майором ДАІ» (дійсно, на одному з документів, що були при ньому, чоловік – у формі міліціонера з погонами майора). Доводив, що йому «нічого не зроблять» і він «з начальством усе порішає».

Відмовившись від перевірки на алкотестері і на місці, і в наркодиспансері, чоловік автоматично «попав» на визнання себе п’яним. Це ж підтвердив і нарколог – на підстав очевидних зовнішніх ознак.

У чоловіка вилучили права і автомобіль. Пропонували видати тимчасовий талон на право водіння, але той відмовився: «Я завтра собі нові права зроблю», – запевнив.

Втім, коли прибув евакуатор і працівник став чіпляти трос до його машини – майор захвилювався. Навіть кидався до евакуаторщика, хапав його за руки, намагаючись завадити.

Зрештою протокол про адмінправопорушення чоловік підписав. Ще й у місці, де можна лишати власні коментарі, приписав «Поліція – уважуха!»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Валєра рулить!!!
Відповісти
Це Валєра Онищук діючий працівник Камінь-Каширського МРЕВ, його ледь з міліції позбулися, а сестра його дружини (Віта Єсіонова - колишній бухгалтер УДАІ) начальник кадрів обласного регіонального сервісного центру влаштувала його в МРЕВ і прилаштувала ще й свою рідну сестру тобто дружину Онищука. От де необхідно працювати по корупції, як прозоро проводили конкурси, як підбирали "кадри" там ще таких багато є... Журналісти проведіть своє об’єктивне розслідування та інформуйте громадськість. Активісти, а де ВИ чи отримали блатні номера від Віскунова і понабирали в рот води!!! В регіональному сервісному центрі там дуже багато цікавого і куми і бувші і родичі тошо...
Відповісти
А це,що дивина, ви но зайдіть у бібліотеки там усі куми, свати,доці,синки свої і всіх вщестоящих організацій.Ну,при зарплаті 5-10 тисяч туди просто раб не потрапить.
Відповісти
Віта, не шифруйся під іменем "ОЛЯ"
Взяла на роботу алкозалежного, то тепер не переводь стрілки, а гідно відповідай за свої вчинки.
Ти маєш розуміти, що навіть сліпі побачать твоє зловживанням посадою, лише дурні не розуміють що з техпрацівниць просто так не стають спеціалістами, просто так стають тільки сестри начальників кадрів, відповідно, алкозалежні теж не просто так стають працівниками Камінь-Каширського МРЕВ.
Відповісти
Вікторія, не варто ховатися за чужим іменем та писати нісенітниці не по суті.
Всі розуміють, що алкозалежних ніхто просто так на роботу в МРЕВ не бере, як би не ти, то Валєрка вже і забув що таке робота, та і сестри начальників кадрів з техпрацінниць провідними спеціалістами чи як там правильно її теперішня посада просто так не стають.
Відповісти
Останні новини
«Завтра собі нові права зроблю», – п’яний водій луцьким патрульним
20 лютий, 2017, 12:49