Скорбота в Луцьку: вимагають перекрити центральні вулиці

Скорбота в Луцьку: вимагають перекрити центральні вулиці
Громадські активісти через соціальні мережі звернулися до луцької влади із вимогою перекрити центральні вулиці міста у зв’язку із похованням загиблого в АТО Максима Гринчишина.

Про це у Facebook написав активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук.

За словами Ніколайчука, ідея такого звернення належить представнику волонтерської місії «Чорний тюльпан» Юрію Сковороді. Активісти вимагають, аби у Луцьку з почестями, як того вимагають норми моралі, хоронили загиблих на війні солдатів.

«Луцьк повинен відчути і почути, що хоронять Героя. Вимагаю не лише оголошення трауру, а й повного перекриття руху по проспекті Волі та вулиці Рівненській, доки з храму до виїзду з міста слідуватиме похоронна процесія з відкритими бортами траурного автомобіля з труною Захисника. Загиблих потрібно проводжати в останню путь за старою доброю традицією - пішки і мовчки. А не палкими промовами представників від влади у стилі «Слава Україні», - зазначив Ніколайчук.

«Якщо належного вшанування не забезпечить міська адміністрація, то ми, ГО міста, залишаємо право то робити своїми силами. Луцьк потрібно трясонути, бо для багатьох похорони Воїнів вже стало буденністю: що до гастроному сходити, що до нічного клубу. Похорони проходять повз них. Війна - то не їхнє», - йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скорбота в Луцьку: вимагають перекрити центральні вулиці
20 лютий, 2017, 16:43