Назвали переможців змагань «Козацький гарт 2012»

Назвали переможців змагань «Козацький гарт 2012»
У Луцьку відбувся міський етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт 2012».

Про це повідомили в управлінні освіти Луцької міської ради.
У міському турі взяло участь 25 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста, розподілені на дві групи. Збірна команда загальноосвітнього навчального закладу складалася з 14-ти учнів 5-10 класів. Змагання відбулись у спортзалі НВК № 24.

Програма Фестивалю передбачала конкурс знавців історії українського козацтва: «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе…» і спортивну частину, яка складалася з човникового бігу; стрибка у довжину з місця; стрибків через скакалку; перетягування канату; естафети.

За результатами всіх конкурсів і випробувань переможцями міського етапу Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт 2012» стали команди ЗОШ № 11 (вчитель фізичної культури Микола Янчук) – І група і гімназії № 18 (Людмила Кочубей) – ІІ група. Друге місце у команди з НВК № 24 (Віктор Єзерський ) – І група і НВК № 9 (Тетяна Хомич) – ІІ група. Третіми у І групі стали козачата з ЗОШ № 2 (Олена Паламарчук), а в ІІ групі - з НВК № 22 (Олександр Мамотюк).

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами управління освіти Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Назвали переможців змагань «Козацький гарт 2012»
30 жовтень, 2012, 09:24