Лучанам пропонують обрати почесних громадян міста

Лучанам пропонують обрати почесних громадян міста
У січні 2013 року на черговій сесії Луцької міської ради буде розглядатися питання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька» в 2013 році.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Трудові колективи підприємств, установ, організацій міста (незалежно від форм їх власності), громадські організації, профспілки, творчі спілки мають право висувати кандидатури на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька», яке присвоюється рішенням Луцької міської ради одній особі впродовж року.

Відповідно до Положення звання «Почесний громадянин міста Луцька» присвоюється особам за значний внесок в соціальний, економічний та культурний розвиток Луцька, становлення та розбудову незалежної Української держави; утвердження української національної свідомості; за вагомі досягнення у галузях науки, освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, охорони громадського порядку, будівництва та житлово-комунального господарства, підприємництва; за активну громадську та благодійну діяльність; інші заслуги перед Луцьком та Україною.

З Положенням про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька» можна ознайомитись на сайті Луцької міської ради в розділі «Місто»/«Почесні громадяни міста».

Прийом документів проводиться до 29 грудня 2012 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прпоную Палицю!! Тільки Палицю!!! Ніхто крім Палиці!! А що є ще хтось крім Палиці?!! о, ні лише він!!! той завдяки кому ми живемо, дихаємо, він - то все, то сонце ясне, місяць і зорі!!! Палицяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Відповісти
то ж очевидно, що цього року слід обирати Палицю. Чим не почесний?
Відповісти
А я гадаю, що як ми не оберемо почесним громадянином свого рідного, близького кожному волинянину Губернатора прощення нам не буде ніякого! Та й з якого то дива ламати нам славні комуністичні традиції нинішньої влади?
Відповісти
Останні новини
Лучанам пропонують обрати почесних громадян міста
30 жовтень, 2012, 09:52