Субсидії за тепло перерахують після закінчення опалення

Субсидії за тепло перерахують після закінчення опалення
Субсидії за тепло перерахують деяким споживачам в кінці опалювального сезону.

Відповідно до постанови Кабміну, у даному випадку перерахунок субсидій здійснюється органами соціального захисту населення автоматично після завершення опалювального сезону без додаткового звернення громадян - повідомляє прес-служба ДКП "Луцьктепло".

До прикладу, субсидію було призначено виходячи з тарифу на тепло у жовтні 18,54 гривень за квадратний метр опалювальної площі. У грудні та січні тарифи відповідно становили 34,31 грн./кв.м та 42,66 грн./кв.м. – різницю в кінці опалювального сезону держава компенсує у вигляді перерахунку розміру субсидії.

Доплата проводитиметься через особові рахунки громадян у теплопостачальних організаціях, які зобов’язані за результатами опалювального сезону зробити перерахунок і відобразити всю необхідну інформацію у платіжці.

У всіх інших випадках, у разі зростання тарифів на той чи інший вид комунальних послуг, на який надається субсидія, перерахунок розміру безповоротної державної допомоги здійснюється з моменту змін.

Тобто, у березні 2017 року буде проведено перерахунок розміру субсидії для всіх її отримувачів у зв’язку із плановим підвищенням цін на електроенергію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.